Oare azi cine voi fi?

Afis Freeze5 ani - 27 Februarie c15 v3 webOare azi cine voi fi? Dacă ne-ai întreba ce am făcut în ultimii cinci ani, ţi-am răspunde că am fost super-eroi. Dacă nu ne întrebi, înseamnă că ştii. Înseamnă că te-ai întâlnit cu noi când ne-am unit super-puterile pentru tine pe scenă, la festivaluri, la evenimente, la team-buliding-uri şi ateliere, în parc, în autocar, în Bucureşti, în ţară sau chiar până în Austria. Când am urcat pe scenă, am devenit din oameni obişnuiţi, personajele poveştii pe care tu ai vrut să o vezi, într-un spectacol interactiv de improvizaţie teatrală, fără regie, fără scenariu. Iar puterile ni le-ai dat tot tu prin râsul, aplauzele şi ideile tale, pe care noi le-am pus în practică. Am făcut totul pentru ca tu să rămâi de fiecare dată cu zâmbetul pe buze după întâlnirea cu noi. Asta ne-a făcut să ne simţim ca nişte adevăraţi super-eroi!

Au trecut cinci ani în care am improvizat şi ne-am distrat împreună. Vrem să sărbătorim alături de tine aceşti cinci ani minunaţi. Vino să ne regăseşti aşa cum ne-ai cunoscut, să ne vezi cum am evoluat şi să afli ce ne-am propus în continuare! Pentru că ultimii cinci ani nu au fost decât primii cinci!

Trupa Freeze te invită la „ImprOshow – Freeze – Primii Cinci Ani” vineri, 27 februarie 2015, de la ora 20, la Restaurantul Elisabeta.

Intrare: 25 RON.

BONUS: Pentru fiecare bilet cumpărat, primeşti o invitaţie dublă la orice spectacol public al Trupei Freeze!

Rezervări: 0727.703.703

Detalii suplimentare pe Pagina noastră de Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Oare azi cine voi fi?

 1. Adriana says:

  Nici nu a fost nevoie sa ajung la spectacol ca sa imi inseninati ziua… Zambetul meu pur si simplu nu poate rezista posterului pentru evenimentul aniversar. Abia astept sa va felicit maine cu multe, multe aplauze! Pentru ca meritati! La multi aaaaani!!!

 2. admin says:

  Mulţumim, Adriana!
  Abia aşteptăm să ne bucurăm împreună de spectacol!

 3. ana says:

  Ati aratat inca o data cat de inteligenti si creativi sunteti.Felicitari si multumim pentru rasetele starnite,pentru invitatiile la urmatorul show (foarte foarte dragut din partea voastră) si pt show-ul prelungit(a durat 3 ore parca ,nu?)
  See you next time!

  • admin says:

   Îţi mulţumim şi ne bucurăm mult că v-aţi simţit bine!

   • admin says:

    Într-adevăr a fost prelungit show-ul, dar o dată faci cinci ani şi îi ai alături de tine pe toţi oamenii minunaţi care merită!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>