Spectacole

FREEZE face spectacol!

Trupa Freeze face spectacolCă vorbim despre spectacole publice, festivaluri, simpozioane, reuniuni, evenimente culturale şi de business ori că vorbim despre petrecerea privată a firmei tale cu diverse ocazii, FREEZE vine la tine să facă spectacol. Aşa cum a făcut-o deja de atâtea ori până acum în anii de experienţe comise în România şi în străinătate, trupa FREEZE îţi oferă un spectacol de improvizaţie complet, cu teatru, muzică, umor şi multe surprize, pentru că în improvizaţie totul se întâmplă întotdeauna pentru prima şi singura dată în faţa ta, pe scenă, aşa cum vrei tu. Evenimentul tău va fi astfel unul desăvârşit, participanţii având ocazia să se implice activ în ceea ce se întâmplă, făcând propuneri de scene, poveşti, discursuri, şi de ce nu, urcând chiar pe scenă alături de improvizatori.

Trupa Freeze face spectacolDă-le ocazia colegilor tăi din firmă să se cunoască mai bine, să râdă şi să se distreze împreună cu improvizatorii FREEZE, care vor recrea cu umor situaţii cotidiene din mediul tău de lucru. De Crăciun, de Dragobete sau Valentine’s Day, de Ziua Femeii, de Ziua Bărbatului, de ziua şefului tău sau a angajatului lunii, de ziua minerului, agricultorului, IT-stului, contabilului sau consultantului, în ziua de salariu sau cu orice altă ocazie fericită, actorii improvizatori te vor binedispune şi mai mult cu un spectacol de improvizaţie pe cinste.

În plus, dacă doreşti, FREEZE îţi poate pune la dispoziţie şi un MC, DJ, tehnică profesională pentru spectacole ori îţi poate organiza întregul eveniment. Contactează trupa FREEZE pentru a stabili detaliile!

Vrei să vezi cu cine am mai lucrat? Apasă aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>