Freeze

Cine este Trupa Freeze?

Trupa de teatru de improvizaţie FREEZE înseamnă super-eroii Adriana, Andrei, Ciprian, Florin şi Marius a.k.a. Giovanni, acompaniaţi de super-maestrul muzical Vlad Pasencu. De ce super-eroi? Pentru că actorii improvizatori se transformă pe scenă în personajele poveştii pe care tu vrei să o vezi. Poveşti stiinţifico-fantastice cu prinţese, cavaleri şi… extratereştri, filme care încep prin a fi western şi se sfârşesc telenovelă, trecând prin cele mai variate genuri, de la indian la istoric, concursuri muzicale internaţionale, discursuri ale unor experţi de talie mondială pe tema aleasă de tine, toate acestea şi chiar mai multe îşi au locul într-un spectacol de improvizaţie FREEZE. Dacă vrei să vezi un spectacol complet, cu teatru, muzică, umor dar şi cu personaje vii, scene elaborate şi răsturnări de situaţie neaşteptate, atunci îţi vei dori să participi la spectacolul FREEZE.

Am vorbit despre umor. Cu siguranţă vei râde cu lacrimi, însă vei trăi alături de improvizatori şi momente dramatice, scene pline de emoţie şi, dacă iţi vine, poţi vărsa şi o lacrimă. Promitem să nu spunem nimănui! FREEZE îţi va arăta că teatrul de improvizaţie înseamnă atât comedie, cât şi tragedie. Ne propunem mai mult decât să trimitem cinci oameni pe scenă care să se gâdile la subraţ, să spună vulgarităţi sau să recite nişte clişee învăţate de acasă pentru a forţa râsul. E lumea plină de genul acesta de „umor”. Vrem să-ţi aducem umor deştept, de calitate şi scene pline de substanţă, ba chiar vrem să-ţi pui mintea la contribuţie alături de noi şi chiar să ne provoci. Dacă şi tu vrei asta, atunci faci parte din publicul nostru; te aşteptăm la spectacol!

Spectacol Freeze la Poiana BrasovAm ajuns aici pentru că toţi super-eroii FREEZE improvizează din convingere, pentru că le place şi pentru că pun suflet în asta, nu pentru că trebuie, este la modă sau „cool”, gen. Faptul că simţi şi trăieşti improvizaţia se vede şi pe scenă. În plus, în trupa FREEZE sunt şi câţiva super-perfecţionişti, a căror muncă de şlefuire a momentelor de improvizaţie o vei constata cu siguranţă. Pentru ca spectacolele noastre să crească şi mai mult, pentru ca actorii să-şi ungă permanent rotiţele spontaneităţii, să aibă mereu rimele, vorbele dar şi faptele potrivite la ei, ne antrenăm permanent. Căci, om fi noi ingenioşi, dar trebuie să mai şi muncim un pic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>