Vlad Pasencu

Vlad

Nume: Vlad Pasencu
Vârsta: 34

Vlad cântă la pian de la 5 ani şi jumătate.

Pe la 11 ani şi-a dat seama că nu prea îi convine să studieze aceleasi pasaje muzicale la nesfârşit, asa că s-a apucat să improvizeze. Din improvizaţia asta s-a nascut pasiunea pentru compoziţie, pasiune pe care a urmat-o până în pânzele albe, la Conservator. In tot acest timp, Vlad a început să lucreze in studio, s-a ocupat de un magazin de instrumente muzicale, a scris muzică pentru Bayerischer Rundfunk şi Kanal D, a avut concerte la Ateneul Român, la Premiile MTV România dar şi la Festivalul Toamnei din Băicoi.

A facut cunoştinţă cu teatrul de improvizaţie în primăvara lui 2008, când un prieten i-a propus să colaboreze cu o trupă de tineri actori. In faţa invitaţiei, Vlad n-a stat prea mult pe gânduri, mai ales când a realizat ca asta implică multă creativitate, spontaneitate şi că o viaţă de artist îi va permite să se trezească la ora 11 dimineaţa. Din acel moment, Vlad a colaborat cu 99.(9)% din trupele de improvizaţie din România, atât ca improvizator muzical, cât şi ca actor sau prezentator.

Atunci când nu e pe scenă, cântă la pian sau face rime, Vlad compune muzică de film, merge la sală, şi, de maxim două ori pe semestru, frecventează cursurile Facultăţii de Psihologie, al cărei student este. Se trezeşte în continuare la ora 11 dimineaţa.

2 Responses to Vlad Pasencu

 1. ana says:

  Dupa aplauzele publicului iti dai seama de cat de apreciat este.
  Dupa ce il vezi evoluand pe scena,este imposibil sa nu il apreciezi.
  Felicitari om talentat!

  • admin says:

   Mulţumim de aprecieri! De aceea noi i ne adresăm lui Vlad cu „Maestre”, căci este unul! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>