Florin Lungu

Florin

Nume: Florin-Alexandru Lungu (e pe bune, nu e poreclă)
Alias: Lunguleţu’
Vârstă: 37

Improvizaţia este viaţa lui; viaţa lui este o improvizaţie. Super-eroul Florin improvizează de când se ştie. Într-un cadru organizat a început să improvizeze din 2007, de când s-a înscris la cursurile Şcolii de Improvizaţie. Acolo a ajuns, cum altfel decât din întâmplare, convins fiind de cineva că i s-ar potrivi foarte bine. Fusese fascinat de mai demult de fenomenul improvizaţie, mergând cu regularitate, joi de joi, în calitate de spectator înverşunat, la unul dintre puţinele spectacole de la acea vreme. Tot în 2007 ajunge pentru prima oară pe o scenă într-un spectacol de improvizaţie, la finalul unui workshop de gen. I-a plăcut, acest lucru făcându-l să-şi dorească să meargă mai departe pe căi improvizate. Florin se implică în proiectul improvizaţie.ro, continuându-şi în paralel pregătirea la Şcoala de Improvizaţie..

În 2009 debutează oficial pe scenă în proiectul Şcolii de Improvizaţie pentru absolvenţii săi – Improfun. „Când m-am văzut pe scenă, mi-am dat seama că asta mi-am dorit toată viaţa să fac” ar fi spus Florin după spectacol. O prietenă i-ar fi zis… „Bine că ai ajuns să ai spectacole, căci acum nu mai e nevoie să faci mişto de noi!”..

În 2010, super-eroul Florin îşi uneşte forţele cu alţi super-eroi improvizatori, creând ceea ce astăzi este cunoscut sub numele de FREEZE. Lui Florin îi place să creadă că el este „F”-ul din FREEZE..

Datorită construcţiei sale robuste, super-eroul Florin intră cu totul în rolurile mari, dar şi în cele mai mici detalii, reuşind să şi iasă cu uşurinţă din acestea, fără să-şi iasă din fire. Dintre momentele sale de improvizaţie preferate fac parte cele în care trebuie să vorbească sau să cânte în „Grammelot”, imitând o limbă străină. Îi plac provocările, aşa că pune-l la încercare într-un spectacol, propunându-i o limbă cât mai „exotică”. Să nu crezi, însă că asta-i specialitatea lui şi gata! Se simte în largul lui în toate momentele de improvizaţie, ca şi pe scenă, în general.

Când îşi dă jos costumul de super-erou FREEZE, în viaţa de zi cu zi, omul Florin este redactor la radio şi interpret de limba germană. Îi place foarte mult muzica, desenul, arta de a creea, în general. Uneori, când are chef, mai face şi câte un site ca acesta la care te uiţi acum. Este mare consumator de TV… sau este consumat de către acesta, neavând astfel niciun pic de timp liber… A studiat informatică, economie, limbi stăine şi a făcut şi vreo două mastere care îi folosesc din plin în viaţă… Improvizaţia este viaţa lui. Vino să te convingi la spectacolul FREEZE!

2 Responses to Florin Lungu

  1. ana says:

    Talentat si cu iq ridicat :)

    • admin says:

      Mulţumim pentru aprecieri! Nu o să-i transmitem lui Florin, însă, ce ai scris, ca să nu i se urce şi mai tare la iq! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>