Andrei Teleleu

Andrei

Nume: Andrei Teleleu
Vârstă: 35

Andrei improvizează dintr-un simplu motiv, pentru că poate! În 2007 a fost încurajat de cei care îi plăteau asigurările de viaţă şi pensia socială la vremea aceea, să urmeze un curs întru dezvoltare personală şi apropiere de absolut, curs de improvizaţie teatrală condus de Mihaela Sîrbu. După prima lună a urmat a doua, după a doua a urmat restul. În 2008 se afla printre iniţiatorii proiectului improvizaţie.ro alături de Florin, Ciprian, Raluca cu care avea mai târziu să formeze trupa Freeze. Prin 2009 putea fi văzut pe scena Muzeului Ţăranului Român alături de Improfun, trupă a Şcolii de Improvizaţie. În sfârşit, la începutul lui 2010, ia naştere Freeze, trupa pe care o conduce cu discreţie din umbra cocotierilor înalţi. Este foarte posibil ca în cazul în care lumea să crape prin 2012, Andrei să fie suprins jucând tot cu Freeze pe obscurele scene londoneze.

Când e ocupat, Andrei întreţine relaţii cu publicul, mai fotografiaza din când în când lumea din jur, citeşte litere multe şi merge pe două roţi poluând fonic atmosfera imaculată a Bucureştiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>