Adi Antochi

Adi

Nume: Adi Antochi
Vârstă: 31

Membru Freeze până în 2012.

Adi este un tip ce caută idei în stele pentru Pământ, influenţat de Lună şi fericit de Soare. Născut dintr-o mamă şi un tată în condiţii normale, nu picat din cer sau adus de cine ştie ce animal supranatural cu cioc lung, Adi Antochi s-a buşit de fenomenul Improvizaţiei în 2007 când a intrat cu capul într-un workshop organizat de trupa Comedy.Show, ce s-a încheiat cu o reprezentaţie scenică- primul lui show de improvizaţie.

Impresionat şi îmbătat de cele întâmplate a dat în puţul Şcolii de Improvizaţie al TFF, unde a gustat din esenţele ascunse ale improvizaţiei. A descoperit că momentele improvizate au o anumită magie, pentru că atât el cât şi publicul ştiu că ce s-a întâmplat nu se va mai repeta. De aceea, totul pare mai autentic, mai ca în viaţă.

Nu s-a descurajat niciodată, a fost conştient că sunt mari şanse să nu fii extraordinar o perioadă. El a ştiut că nu există scurtături pentru asta, a mers mai departe. Şi cel mai important, chiar dacă s-a temut de emoţii şi-a dat seama că de fapt ele au fost prietenii lui. Ele i-au dat energia de care a avut nevoie să urce pe scenă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>